Warning: Packets out of order. Expected 1 received 2. Packet size=33 in /home/marevsta/public_html/plugins/mobile/scientia/DatabaseConnectors/TeraWurflDatabase_MySQL5.php on line 110

Warning: mysqli::query() [mysqli.query]: MySQL server has gone away in /home/marevsta/public_html/plugins/mobile/scientia/DatabaseConnectors/TeraWurflDatabase_MySQL5.php on line 110

Warning: mysqli::query() [mysqli.query]: Error reading result set's header in /home/marevsta/public_html/plugins/mobile/scientia/DatabaseConnectors/TeraWurflDatabase_MySQL5.php on line 110
marevstars.com - ТРЕНЬОРИ

Треньорите в школата на Marevstars/ Бойчо Марев - шампион на България и Малта, основател на футзал в България

Boicho MarevБойчо Тодоров Марев заедно с брат си Благовест Марев са едни от основателите на футзал в България. Едновременно играч и треньор на първия футзал отбор в България. Син на легендарния футболист на Черно море Тодор Марев.

 

 

Неговата шампионска футболна история започва от шампионската титла през 1994 - 1997, като футболист на "Левски София ФК" - юноши и влизането му в националния отбор. Марев е юноша на ПФК Черно море (Варна).

 

 

Всеки отбор, в който е играе, като правило печели шампионски титли и награди, затова и те са десетки. Както в България, така и в Малта Бойчо Марев е избран и едновременно да ръководи отборите, и да играе за тима. Отличен е с титлите: два пъти "Най-добър играч на шампионата", два пъти за "Голмайстор на Малта", три пъти "Капитан на капитаните", капитан на националния тим На България, участник в УЕФА 2012-2013... Основател на клуб "Гранд Про", Варна.

Продължение...

Треньорите в школата на Marevstars/ Благовест Марев - шампион на България и Малта

Blagowest Marev 1Благовест Тодоров Марев е бивш български футболист и настоящ състезател по футзал.

Марев е част от Националния отбор по футзал на България. Син на легендарния футболист на Черно море Тодор Марев. В Хибърниънс, МФК Варна и Гранд Про е съотборник с брат си Бойчо Марев. В момента се състезава за Хибърниънс Малта.

Продължение...

Треньорите в школата на marevstars/Тодор Марев - една от футболните легенди на България

Todor MarevТодор Бойчев Марев е бивш български футболист, защитник. Има 422 мача и 2 гола в „А“ група, и 108 мача в „Б“ група за „моряците“. Това е абсолютен рекорд за България по брой изиграни мачове в професионалния футбол.

 

Името на Тодор Марев е записано в златните страници на футболен клуб "Черно море" и като рекордьор по участия за ФК Черно море в цялата му история - не само по изиграни пълни 90 минути във всички мачове, но и като емблема за вярност, достойнство и чест!

 

Таланта на Тодор Марев е забелязан още в юношеската му възраст и той в включен в младежкия и юношески национален отбор на България, с които изиграва 8 мача за младежкия и 26 мача с 2 гола за юношеския национален отбор.

 

В “А“ национален мъжки отбор (1974-1983) Тодор Марев е извикан от Стоян Орманджиев и участва в 18 мача, от които знаковите двубои срещу световния шампион Италия, в Генуа през 1974 година (0:0) с Дино Джоф на вратата, равенството (1:1) след дузпи срещу световния шампион ФРГ в София (1974 год.) с легендарните Бекенбауер, Сеп Майер, Паоло Брайтнер,  Фогтс, Брайтнер, Шварценбек, Оверат, Мюлер, Хьонес, Бонхоф, Хьолценбайн. Треньор: Хелмут Шьон, грандиозните победи срещу Унгария, Турция, КНРД, Югославия, Румъния...

 

Балкански шампион за младежи през 1969 г. в Солун. Марев печели наградата „Футболист на Варна“ в три последователни сезона (1976, 1977, 1978). Играл е за „Черно море“ (1972-1990,1994), „Доростол“ Силистра и „Овеч (Провадия)“ (1990-1993).

Продължение...

Търсене