Тренировка деца - събота и неделя

trenirovka★★★ⓜⓐⓡⓔⓥⓢⓣⓐⓡⓢ★★★♡

 

Тренировка: събота и неделя
"Ku De Ta " - Спирка Акациите


16:00 - 17:30 Тренировка деца: 5-7г
17:30 - 19:00 Тренировка деца:8-10+г

 

 

 Всяка събота:

15:00 Мач Бащи

 

 

Продължение...

Константин от спортен център ТИМ: магията на фитнес метода Табата

DSC 0014В звездния треньорски отбор на фитнес център ТИМ Константин Симеонов отдавна е заел своето подобаващо място на един от най-добрите инструктори във Варна във фитнес протокола Табата.


Завършил маркетинг във ВИНС, Варна, основната му работа е софтуер. На 29 години е, неженен, но има приятелка, в която харесва спортния хъс и увереността, с която знае как да постига целите си. Красавец, с изваяно атлетично тяло, такова, по което могат да се изучават мускулните групи. Невинаги обаче е било така... Като дете е бил много слабоват, дребен и тъничък... едва в 8 клас решава, че трябва да се занимава със спорт... защо ли? Смее се... жените вероятно са причината...

Продължение...

Не старостта, а обездвижването, негативизмът и нездравословното хранене са причините, които разболяват телата

1В две поредни съботи, със специални микс тренировки, удължени фитнес класове, подаръци и изненади спортен център ТИМ пожела „Щастлива и честита Нова година“ на всички свои фенове и на всички обичащи спорта. Австриецът Ервин Линдбихлер пое диригентската палка в препълнената „до последното ъгълче“ зала и беше главният виновник за всички здраво изпотени, но „Божествени тела“, усмивки и празнична атмосфера, която освен щастливо коледно-новогодишна беше и доста „хард“ за много от дори активно спортуващите. Ервин, обаче обича предизвикателствата и казва за своите класове, че така и трябва да бъдат: много крейзи, забавни, диви - за всички, който искат да поддържат перфектни извивки :) и точните килограми, и много хард за всички настоящи и бивши спортисти.

Продължение...

Спортът е и изкуство... Момичето с талант да извайва телата

DSC 0006Говорим за Милена Якимова, фитнес инструктор в най-професионалния фитнес клуб „ТИМ“ Варна.

 

Милена изглежда малко сурова на пръв поглед, много строга, предполагах даже войнствена.... перфектни пропорции, изваяно тяло, красавица... всъщност Милена се оказа наистина много твърд човек, ужасно интелигентна, волева, целеустремена и борбена, а и как няма да е след драматичното съотношение на знанията от две висши -  „Национална сигурност и охрана“ и НСА, и умения като професионален фитнес инструктор от 15 години?! Целият този микс от качества изстрелват Милена Якимова на върха - тя е една от най-добрите и търсени фитнес инструктори във Варна.

Продължение...

Power H.I.T - Снежи и Ервин Линдбихлер от спортен център ТИМ

1 3Има три неща във Варна, които превъзхождат рая на света Марбея (според моята лична класация)...

 

златните плажове, изобилието на минерални извори и най-добрите професионални фитнес инструктори. Най-добрите от най-добрите обаче са звездната двойка Снежи и Ервин Линдбихлер от спортен център ТИМ. Българо-австрийски спортен микс от огромен талант и любов към това, което правят!

Продължение...

Лицеви опори (Push ups) - съвети и препоръки

1Лицевите опори са упражнение основно фокусиращи се върху гръдните мускули.

 

Според начина на изпълнение те могат да се използват и за развиване на трицепсите – тесен разтвор на ръцете щe съсредоточи натоварването върху трицепсите, а стандартен или по-широк ще натовари повече гръдните мускули.

Продължение...

Влиянието на активните спортни занимания по футбол върху способността за концентрацията, разпределението и обема на внимание при децата от школата на „marevstars”, Варна

5a„С талант стигаш до вратата, но характерът е онова което те прекарва през нея“ Джон Уудън
                                                                      

 

                            ВЪВЕДЕНИЕ


Спортът е от първостепенно значение за правилното развитие на двигателните и психични качества и способности на децата. Една от най-обожаваните през годините, спортни игри сред децата е футболът.

 

Има много причини за популярността на това явление. Футболът дава възможност за себедоказване, утвърждаване на позицията в средата от връстниците, възможност за подражание и следване на избрания кумир, мотивация за постигане на желана цел, себепознание, сравнение на физикопсихичните качества сред връстниците и не на последно място - футболът е интуитивен спорт, който не дискриминира, при него няма значение колко си висок, мускулест, богат или беден – на терена всички са равни и успехът зависи единствено от волята, бързината на реакция, вниманието, въображението, светкавичната обработка на информацията, мисленето...

Продължение...

Детският футбол: плюсове и минуси

child 2Детският футбол е нещо престижно и перспективно за много от малчуганите, особено в големите градове. Тази популярност и

Продължение...

Графикът на тренировките

ALLТренировка: събота и неделя
"Ku De Ta " - Спирка Акациите


16:00 - 17:30 Тренировка деца: 5-7г
17:30 - 19:00 Тренировка деца:8-10+г

 

 

 Мач Бащи:

Всяка събота от 15.00

 

★★★ⓜⓐⓡⓔⓥⓢⓣⓐⓡⓢ★★★♡

 

 

 

Продължение...

Търсене